Kosovë

Dega e PDK-së në Prizren gjobitet me 2 mijë euro për shkeljen e masave anti-COVID

 

Prizren, 3 shkurt – Inspektorët e Agjencisë së Ushqimit dhe të Veterinarisë bashkë me inspektorët e Komunës së Prizrenit kanë gjobitur me 2 mijë euro degën e PDK-së në Prizren, për shkak të shkeljes së masave anti-COVID në tubimin e mbajtur të martën mbrëma.

Drejtori i Inspektorateve në Komunën e Prizrenit, Edon Muçaj në rrjetet sociale ka bërë të ditur se ky dikaster në bashkëpunim me inspektorët e AUV-it gjatë inspektimit ka konstatuar se në tubimin e PDK-së janë shkelur të gjitha rregullat anti-COVID.