Kosovë

20 punëtorë mbesin pa punë, Bulliqi e akuzon ish-pushtetin për kontrata të paligjshme

20 punëtorë mbesin pa punë, Bulliqi e akuzon ish-pushtetin për kontrata të paligjshme
 

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, e ka akuzuar ish-pushtetin e kësaj komune se i ka mbajtur jashtëligjshëm në punë 57 punëtorë.

Në një konferencë për media, Bulliqi ka thënë se 20 prej këtyre punëtorëve që janë infermiere, punëtorë të administratës komunale, roje pylli, dhe pozita tjera u kanë skaduar kontratat mbi vepër dhe rrjedhimisht kanë mbetur pa punë.