Kosovë

Banorët e Leqinatit të Drejlave mbesin pa qasje në shtëpitë dhe bizneset, shkaku i rrëshqitjes së dheut

 

Tash e një muaj banorët e Leqinatit të Dreljave në Rugovë po i shikojnë shtëpitë dhe bizneset e veta vetëm nga ana tjetër e lumit.

Anën tjetër, ata nuk po mund ta kalojnë për shkak se rruga, ura dhe shtrati i lumit janë bllokuar dhe dëmtuar nga dheu që ka rrëshqitur.