Kosovë

Vërshimet në Fushë-Kosovë dëmtuan ekonomitë familjare me 500 mijë euro

Vërshimet në Fushë-Kosovë dëmtuan ekonomitë familjare me 500 mijë euro
 

Fushë-Kosovë, 24 janar (Ekonomia Online) - Nënkryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, Fadil Krasniqi ka treguar se vërshimet e fundit i kanë dëmtuar ekonomitë familjare me rreth 500 mijë euro, kurse 100 familje kanë pësuar dëme.

Ai ka sqaruar se në këtë shumë nuk janë përfshirë dëmet e shkaktuar te bizneset si dhe tokat bujqësore.