Kosovë

2.000 banorë të bllokuar në 10 fshatra të Kamenicës, kërkojnë ndihmën e shtetit

Rrënimi i urës në fshatin Strezoc të Kamenicës, ka bllokuar dhjetë fshatra e rreth 2.000 banorë.

 

Rrënimi i urës në fshatin Strezoc të Kamenicës, ka bllokuar dhjetë fshatra e rreth 2.000 banorë.

Ata tash e 10 ditë nuk mund t’i qasen qendrës së qytetit dhe shërbimeve tjera.