Kosovë

​65 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 11 në gjendje më të rëndë

​65 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 11 në gjendje më të rëndë
 

65 pacientë të infektuar me korona virus janë duke u trajtuar në Spitalin e Pejës.

Nga spitali njofton se një pacient është në respirator (CPAP) dhe 46 të tjerë janë në oksigjenoterapi.