Kosovë

Banorët e “Dardanisë” në Prizren ankohen për telashet me infrastrukturën

 

Amvisëritë e bizneset në rrugën “Bajram Thaçi” në lagjen “Dardania” të Prizrenit kanë pësuar dëme nga vërshimet e fundit.

Banorët thonë se krahas reshjeve atmosferike, edhe telashet me infrastrukturën, kanë bërë që uji të depërtojë në bodrumet e tyre dhe hapësirat e punës.

Raif Uka thotë se vërshimi është shkaktuar nga bllokimi i përroit, sikurse edhe nga rruga, ku sipas tij, nuk ka pasur intervenime të duhura.

“Mbrëmë rreth orës 3 të mëngjesit jemi zgjuar dhe kemi vërejtur se kanë filluar bodrumet të mbushen me ujë. Shkaku vërshimet”, ka thënë Uka.