Kosovë

Në Rahovec u evakuuan disa familje shkaku i vërshimave

Në Rahovec u evakuuan disa familje shkaku i vërshimave
Foto: Smajl Latifi/Facebook
 

Në disa fshatra të Rahovecit janë evakuuar disa familje, pasi si pasojë e reshjeve të vazhdueshme të shiut janë vërshuar shtëpitë e tyre.

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, derisa ka bërë të ditur për evakuimin e familjeve ka kërkuar që të bëhet durim dhe se gjithë këtë situatë janë se bashku.