Kosovë

121 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 25 në gjendje të rëndë

121 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 25 në gjendje të rëndë
 

121 pacientë të infektuar me COVID-19 janë duke u trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës.

Nga spitali kanë njoftuar se 4 pacientë janë në respirator (CPAP) dhe 81 janë në oksigjenoterapi.