Kosovë

Qendrës për COVID-19 në Podujevë i shtohen 7 shtretër dhe 2 bombola të oksigjenit

 

Qendrës për trajtimin e të prekurve me COVID-19 në Podujevë i janë shtuar 7 shtretër dhe dy bombola të oksigjenit. Sipas një njoftimi të Zyrës për informim të Komunës së Podujevës, kjo qendër është pajisur edhe me medikamente të nevojshme mjekësore.

“Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, bashkë me drejtoreshën për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Egzona Mustafa, ka vizituar sot Qendrën për trajtimin e pacientëve me Covid-19 në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në Podujevë, ku janë shtuar kapacitetet kësaj qendre edhe me shtatë shtretër dhe dy bombola me oksigjen”, thuhet në njoftimin e komunës.