Kosovë

Opozita në Lipjan akuzon Komunën dhe OSHP-në për “kurdisje të tenderëve”

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan, ka denoncuar qeverisjen e LDK-së dhe Organin Shqyrtues të Prokurimit Publik me arsyetimin se në shumë tenderë po e favorizojnë një kompani nga Podujeva.

 

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan, ka denoncuar qeverisjen e LDK-së dhe Organin Shqyrtues të Prokurimit Publik me arsyetimin se në shumë tenderë po e favorizojnë një kompani nga Podujeva.

Drejtuesit e kësaj partie kanë thënë se tenderi iu dha kësaj kompanie, megjithëse ato të Lipjanit ofertuan me çmime më të lira.