Kosovë

Qendra për Punë Sociale në Lipjan funksionon me vetëm katër zyrtarë, shkaku i pandemisë

 

Vetëm katër zyrtarë kanë mbetur në punë në Qendrën për Punë Sociale në Lipjan derisa pjesa tjetër janë prekur nga pandemia Covid 19 dhe disa të tjerë janë vetizoluar, në pritje të rezultateve.

Kjo gjendje e ka vështirësuar ofrimin e shërbimeve ndaj qytetarëve, që po presin me orë për rregullimin e dokumenteve, raporton KOHA.