Kosovë

Në festën e 28 Nëntorit, Prizreni bëhet me bust dhe shtatore të Skënderbeut

Vendit të vizitave historike në Prizren të shtunën i janë shtuar edhe dy pika referimi, të cilat do të shërbejnë për përkujtimin e heroit mbarëkombëtar, Gjergj Kastrioti-Skënderbeu.

 

Vendit të vizitave historike në Prizren të shtunën i janë shtuar edhe dy pika referimi, të cilat do të shërbejnë për përkujtimin e heroit mbarëkombëtar, Gjergj Kastrioti-Skënderbeu.

Me rastin e shënimit të festës së 28 Nëntorit, busti i Skënderbeut është zbuluar në kompleksin e Kishës katolike në Prizren, derisa shtatorja e tij është vendosur në rrugën “Hasan Prishtina”, raporton KOHA.