Kosovë

Në Gjilan shpaloset monumenti në nder të të birit të Joe Bidenit

 

Në Gjilan është shpalosur të shtunën monumenti në nderim të të birit të presidentit të zgjedhur të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, Joseph R. “Beau” Biden.

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri ka vlerësuar figurën e Bidenit për luftën për Kosovën dhe ndihmën e pasluftës.