Kosovë

Fetahu premton nga një të punësuar për 950 familje me asistencë sociale

Fetahu premton nga një të punësuar për 950 familje me asistencë sociale
 

Kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Podujevës, Naim Fetahu, ka premtuar se do të mbështesë të rinjtë, kategoritë e dala nga lufta dhe gratë. Ai gjatë një konference në përmbyllje të fushatës për zgjedhjet e jashtëzakonshme në këtë komunë, ka thënë se gjysma e qeverisë së tij do të udhëhiqet nga gratë, derisa ka premtuar nga një të punësuar për 950 familje me asistencë sociale.

“Llapjanët në qendër të qytetit, nëpër lagje të ndryshe dhe të gjitha fsatrat e kanë vuajtur në lëkurën e tyre keqmenaxhimin. Gjatë këtyre ditëve, po veçanërisht gjatë javës së fundit ju të dashur llapjanë keni pasur mundësi t’i shikoni dhe vlerësoni kandidatët që i kemi përballë. Tani është në dorën tuaj atë që përfaqëson më së miri”, ka thënë Naim Fetahu gjatë kësaj konference për media, transmeton KOHA.