Kosovë

Rudari premton mbështetje për bizneset në Podujevë

Rudari premton mbështetje për bizneset në Podujevë
 

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të Podujevës, Nexhmi Rudari, ka premtuar përkrahje për secilin biznes në këtë komunë. Gjatë ditës ai e ka vizituar një fabrikë në Podujevë.

“Gjatë vizitës në Fabrikën ‘Ananas Impex’ në Podujevë, u impresionova me suksesin e kësaj kompanie, kushtet dhe standardet me të cilat punohet dhe cilësinë e prodhimeve të saj! Produktet e kësaj kompanie, tanimë janë të pazëvendësueshme në tregun tonë dhe më gjerë. Do të mbetemi aleat i secilit biznes, duke krijuar kushte të favorshme për zhvillimin e tyre”, ka shkruar Rudari në “Facebook”.