Kosovë

Shkolla “Abdullah Tahiri” në Malishevë pranon donacion dhjetë llaptopë dhe mjete shkollore e sportive

Shkolla “Abdullah Tahiri” në Malishevë pranon donacion dhjetë llaptopë dhe mjete shkollore e sportive
 

Gjilan, 25 nëntor - Shkolla fillore “Abdullah Tahiri” në Malishevë të Gjilanit, ka pranuar donacionin prej dhjetë laptopësh dhe mjete shkollore e sportive.

I pranishëm në këtë ngjarje ka qenë kryetari Lutfi Haziri, nënkryetari Arbër Ismajli, drejtorët komunalë, Nazim Gagica e Deniza Limani, sikurse edhe Rashit Sahiti, drejtor i shkollës dhe Latif Maliqi, kryetar i Këshillit të fshatit.