Kosovë

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 124 pacientë me COVID-19, tre në respiratorë

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 124 pacientë me COVID-19, tre në respiratorë
 

Spitalin e Përgjithshëm të Pejës po trajtohen 124 pacientë me COVID-19.

Tre nga ta janë në gjendje më të rëndë në respiratorë, 101 janë me oksigjenoterapi dhe nga këta 19 janë në gjendje më të rënduar.