Kosovë

Sot fillon fushata për zgjedhjet në Podujevë

Sot fillon fushata për zgjedhjet në Podujevë
 

Partitë politike sot nisin edhe zyrtarisht fushatën pesëditore për të parin e Komunës së Podujevës.

Nexhmi Rudari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Shpejtim Bulliqi i Lëvizjes Vetëvendosje (VV) dhe Naim Fetahu i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) janë në garë që të marrin mandatin.