Kosovë

Spitali i Pejës: 14 pacientë me COVID-19 në gjende të rëndë

Spitali i Pejës: 14 pacientë me COVID-19 në gjende të rëndë

I tërë Blloku Internistik i Spitalit të Pejës, duke përfshirë repartet e Infektives, Internos, Neurologjisë, Psikiatrisë dhe dy katet e Spitalit të Mushkërive, është shndërruar në klinikë për vetëm trajtimin e pacientëve me COVID-19.

Kjo për shkak se sipas njoftimit të Spitalit të Përgjithshëm të Pejës, gjendja me COVID-19 është vështirësuar.