Kosovë

Kryetari i Gjilanit kërkon të mos ndërtohet xhamia në Dobërqan gjatë pandemisë

Kryetari i Gjilanit kërkon të mos ndërtohet xhamia në Dobërqan gjatë pandemisë
Foto: KOHA

Qeverisja komunale e Gjilanit u ka bërë thirrje banorëve të fshatit Dobërqan që në këtë periudhë të pandemisë të mos iniciojnë ndërtimin e xhamisë në fshatin e tyre.

Pushteti komunal thekson se në këtë periudhë energjitë duhet të shpenzohen në luftën kundër virusit COVID-19 dhe se nuk është koha që të miratohen iniciativa të tilla.