Kosovë

Komuna e Gjilanit nuk lidh kontratë për renovimin e kulmit të një shkolle shkaku i ankesave

Komuna e Gjilanit nuk lidh kontratë për renovimin e kulmit të një shkolle shkaku i ankesave
 

Nga muaji gusht shkolla e mesme “Mehmet Isai” në Gjilan ka mbetur pa kulm pasi komuna nuk ka arritur që të sanojë dëmet të cilat janë shkaktuar nga erërat e forta.

Komuna ka shpallur tenderin dhe ka përzgjedhur fitues të tenderit kompaninë OE Avag Group SH.P.K &EING COM SH.P.K mirëpo një kompani tjetër NNP “CTA” SHKP e cila nuk është shpallur fitues i tenderit, është ankuar në Organin Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) duke pretenduar se ka pasur parregullsi gjatë procedurave të prokurimit të cilat janë udhëhequr nga komuna, raporton KOHA.