Kosovë

Policia lejon hyrjet-daljet në Gjilan, vetëm disa vetura kthehen

Vetura të shumta private u nisën për në Gjilan të shtunën, e pak prej tyre u kthyen nga Policia e Kosovës. 

 

Vetura të shumta private u nisën për në Gjilan të shtunën, e pak prej tyre u kthyen nga Policia e Kosovës. 

Pas vendimit të Qeverisë, për t’i ndaluar hyrjet dhe daljet në këtë komunë në vikend, KOHA qëndroi në tri lokacione të ndryshme ku ishte vendosur Policia e Kosovës.