Kosovë

100 thasë mbeturina largohen nga lumi Istog

 

Organizata Let’s Do It Kosova në bashkëpunim me lëvizjen globale River Cleanup, sot kanë realizuar aksion pastrimi në lumin Istog, prej nga janë larguar mbi 100 thasë me mbetje plastike dhe me mbetje të përziera, si dhe nëntë kamionë me mbetje të vëllimshme. Sipas njoftimit për media, këtë aksion e ka përkrahur edhe komuna e Istogut.

Aksioni u realizua te “Ura e Gurit” në fshatin Zallq të komunës së Istogut.