Kosovë

Humbja e 5.5 mln eurove, pushteti e opozita në Prizren akuzojnë njëra-tjetrën

Vendimi i Ministrisë së Financave për vendosjen në fondin rezervë të shumës prej 5.5 milionë eurove të parapara me propozim-buxhetin e vitit 2021 për 75 projektet e reja të Komunës së Prizrenit ka përplasur sërish pushtetin dhe opozitën.

Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendit të Prizrenit, të premten, opozitarët kanë theksuar se padrejtësisht janë akuzuar nga kryetari Haskuka lidhur me këtë çështje, raporton KOHA.