Kosovë

Pas përplasjeve, harmonizohen qëndrimet në LDK të Ferizajt

Pas përplasjeve, harmonizohen qëndrimet në LDK të Ferizajt

Kryesia e degës së LDK-së në Ferizaj e udhëhequr nga kryetari Muharrem Svarqa, njëherësh zëvendës ministër në ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, kanë mbajtur një mbledhje të përbashkët me struktura të kryesisë dhe kuvendarëve pas disa pakënaqësive të individëve cilat janë publikuar ditë më parë në media.

Burime të Kohës, brenda LDK-së në Ferizaj, kanë thënë se në mbledhjen e së shtunës në mbrëmje, nuk ka pasur ndonjë pakënaqësi ndaj kryetarit Svarqa, megjithëse prezent ishin edhe vet iniciatorët që kërkuan nëpër media unifikim të partisë dhe gjetjen e një kryetari konsesual, andaj janë harmonizuar qëndrimet brenda subjektit.