Kosovë

Largohen mallrat e ekspozuara në trotuaret në rrugën “Mbretëresha Teutë” të Mitrovicës

Largohen mallrat e ekspozuara në trotuaret në rrugën “Mbretëresha Teutë” të Mitrovicës

Drejtoria e Inspeksionit të komunë së Mitrovicës me asistim të Policisë së Kosovës, sot kanë ndërmarrë aksion duke mos lejuar shitësit që produktet e tyre t’i ekspozojnë në trotuare dhe hapësira tjera publike, të parapara për shfrytëzim nga ana e qytetarëve.

Inspektorët komunal bëjnë të ditur se shitësit i kanë respektuar urdhëresat e inspektorëve dhe nuk ka pasur nevojë për intervenim të Policisë apo shqiptim të ndëshkimeve mandatore.