Kosovë

Dymbëdhjetë pacientë me koronavirus trajtohen në Spitalin e Pejës

Dymbëdhjetë pacientë me koronavirus trajtohen në Spitalin e Pejës

12 pacientë të infektuar me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës.

Nga spitali kanë njoftuar se gjashtë pacientë janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi dhe se asnjë pacientë nuk është në gjendje më të rëndë.