Kosovë

Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj një personi për shkatërrim të mjedisit në Kamenicë

Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj një personi për shkatërrim të mjedisit në Kamenicë

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj një personi për shkatërrim të mjedisit, pasi në mënyrë të kundërligjshme kishte nxjerr zhavorr në fshatin Domorovc të komunës së Kamenicës.

I akuzuari R. V. nuk kishte leje për operim që lëshohet nga Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM).