Kosovë

Njëzet pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, dy në gjendje të rëndë

Njëzet pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, dy në gjendje të rëndë

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 20 pacientë me COVID-19. Nga spitali kanë treguar se 8 pacientë janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi dhe 2 janë në gjendje të rëndë shëndetësore.

Ndërsa dy persona janë shëruar nga infektimi i virusit korona.