Kosovë

Në Malishevë inspektorët urdhërojnë veçimin e produkteve me vaj të palmës

Në Malishevë inspektorët urdhërojnë veçimin e produkteve me vaj të palmës

Inspektorati i Komunë s së Malishevës, bazuar në vendimin e Ministrisë për Tregti dhe Industri për ndarjen e produkteve të vajit të palmës, është duke i detyruar marketet dhe dyqanet që t’i ndajnë fizikisht produktet që përmbajnë vaj palme në kënde të veçanta.

Kështu ka deklaruar drejtori i Inspektoratit në Malishevë, Dibran Kastrati.