Kosovë

Kodi etik për zyrtarët komunalë të Podujevës konsiderohet kundërkushtetues

Kundërkushtetues po konsiderohet kodi etik për zyrtarët komunalë të Podujevës i miratuar javën e kaluar.

Ky kod që flet për detyrat dhe përgjegjësitë e nëpunësve civilë, zyrtarëve publikë dhe të emëruarve politikë.