Kosovë

Rrënohet objekti në Zahaq, komuna e nxjerrë nga aty një të pastrehë 58-vjeçar

Deri para një muaji, një i pastrehë 58-vjeçar kishte jetuar gjashtë vjet në objektin e vjetër të ish-Zyrës komunale të Pejës në fshat Zahaq, të cilin Komuna e Pejës e ka rrënuar në fillim të muajit gusht dhe këtë të pastrehë Komuna e kishte nxjerrë nga aty, pa i siguruar banim diku tjetër.

Pasi Komuna nuk i kishte bërë zgjidhje për strehim, ai tregon se nuk kishte pasur ku të shkonte tjetërkund dhe ishte vetëstrehuar në palestër.