Kosovë

Ende nuk janë shpallur zgjedhjet për në Podujevë dhe Mitrovicë të Veriut

Foto: Ilustrim

Caktimi i Agim Veliut ministër në Qeverinë Kurti në shkurt, e i Goran Rakiqit zv/kryeministër në Qeverinë Hoti në qershor, i lanë Podujevën dhe Mitrovicën e Veriut pa kryetar.

Situata me pandeminë Covid-19 kishte bërë që të shtyhen e mos mbahen zgjedhjet në këto komuna, ani se në kushte të njëjta u mbajtën zgjedhjet serbe në Kosovë në qershor, raporton KOHA.