Kosovë

Gjashtë pacientë me COVID-19 në Spitalin e Pejës në gjendje të rëndë

Gjashtë pacientë me COVID-19 në Spitalin e Pejës në gjendje të rëndë
Foto: Ilustrim

Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë aktualisht po trajtohen 37 pacientë të infektuar me COVID-19.

Dy prej pacientëve janë në respiratorë, 26 në oksigjenoterapi dhe gjashtë në gjendje më të rëndë.