Kosovë

43 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 11 në gjendje të rëndë

43 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 11 në gjendje të rëndë

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 43 pacientë me COVID-19. 11 prej tyre janë në gjendje të rëndë shëndetësore dhe 28 pacientë janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi.

“Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë aktualisht po trajtohen 43 pacientë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve, 3 pacientë janë në Respirator, 28 pacientë janë në Oksigjeno terapi dhe nga këta 11 pacientë janë në gjendje më të rëndë”, thuhet në njoftimin e spitalit.