Kosovë

Shoferët e autoambulancave në Deçan kërkojnë 300 euro shtesë për rrezikshmëri në punë

 

Para objektit të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Deçan, vozitësit e ambulancave dhe pastrueset në këtë institucion shëndetësor kanë shprehur pakënaqësinë për largimin nga listat e pagesave stimuluese për rrezikshmëri në punë në kohë pandemie.

Përderisa shtesat prej 300 eurosh i kanë marrë dy muaj, në dy muajt pasues Ministria e Shëndetësisë dhe ajo e Financave i kanë larguar nga listat përfituese, raporton KOHA.