Kosovë

Memorandum për fuqizimin ekonomik e social të grave në Ferizaj

Memorandum për fuqizimin ekonomik e social të grave në Ferizaj

Paraditen e sotme, i pari i Ferizajt, Agim Aliu bashkë me kryesuesen e Kuvendit të Komunës, Kristina Gashi Bytyçi pritën drejtuesit e organizatës Woman 4 Woman, qëllimi i së cilit ishte nënshkrimi i memorandumit të mirëkuptimit për fuqizimin ekonomik e social si dhe përfshirjen në proceset vendimmarrëse të grave.

Ky memorandum që u nënshkrua sot, parasheh koordinimin institucional të veprimeve mes Komunës së Ferizajt dhe organizatës së lartcekur me qëllim që pozita e gruas në sferën ekonomike, sociale e vendimmarrëse të avancohet.