Kosovë

Disa zyrtarë rezultojnë pozitivë me COVID-19, mbyllet Sektori i Kadastrit në Obiliq

Disa zyrtarë rezultojnë pozitivë me COVID-19, mbyllet Sektori i Kadastrit në Obiliq

Sektori i Kadastrit dhe Pronës në Drejtorinë e Planifikimit Urban, Kadastër dhe Pronë në Obiliq është mbyllur, për shkak se disa zyrtarë të kësaj drejtorie kanë rezultuar pozitivë me COVID-19, është njoftuar nga Komuna e Obiliqit.

Drejtoria do të mbyllet nga nesër deri më 25 gusht.