Kosovë

Banka Gjermane investon në tri shkolla fillore në Gjilan

Banka Gjermane investon në tri shkolla fillore në Gjilan

Banka Gjermane do të financojë një program për investime në izolim të kulmeve dhe në termoizolim në tri shkolla fillore në komunën e Gjilanit. Pos këtyre investimeve, në këto shkolla do të ndërrohen dritaret e do të ketë instalim të sistemit të ngrohjes.

Shkollat përfituese nga ky program janë “Dëshmorët e Kombit” në fshatin Livoq i Ulët, shkolla “Ibrahim Uruqi” në fshatin Bresalc dhe shkolla “Liria” në fshatin Pogragjë.