Kosovë

Në Kamenicë do të hapet shkolla e muzikës

Në Kamenicë do të hapet shkolla e muzikës

Në Kamenicë sot është mbajtur takimi i udhëheqësve të komunave të Regjionit të Anamoravës. Me këtë rast kryetari i Komunës së Kamenicës Qëndron Kastrati dhe ai i Gjilanit Lutfi Haziri kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi, ku nga shtatori dega e shkollës së muzikës do të jetë edhe në Kamenicë.

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati tha se sot u diskutua për menaxhimin e pandemisë dhe situatën në rajonin e Gjilanit.