Kosovë

Komuna e Lipjanit me masa të reja kundër COVID-19

Komuna e Lipjanit me masa të reja kundër COVID-19

Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti, për shkak të situatës së krijuar pas rasteve të fundit me Covid-19, ka vendosur të marrë masa shtesë në luftimin e pandemisë.

Përmes një postimi në Facebook, Ahmeti ka bërë të ditur se ditëve në vazhdim inspektorati komunal në bashkëpunim me Policinë e Kosovës do të zbatojnë masat e marra nga Komuna e Lipjanit siç janë: sheshi “Adem Jashari” do të mbyllet përkohësisht nga ora 18:00 deri në ora 5:00, mbyllen parqet, shtigjet e ecjes, këndet e lojërave për fëmijë dhe vendet tjera publike ku paraqiten numër i madh i qytetareve, ndalohet tregtimi i produkteve ushqimore dhe jo ushqimore në rrugët dhe vendet jo të destinuara për tregtim të produkteve.