Kosovë

Komuna e Deçanit po bëhet me Qendër Rinore

Komuna e Deçanit po bëhet me Qendër Rinore

Të rinjtë e komunës së Deçanit shumë shpejtë do t’u ofrohet mundësia që të zhvillojnë aktivitetet në objektin e ri të Qendrës Rinore, punimet për të cilin pritet të fillojnë brenda pak ditëve.

Objekti i cili do të ndërtohet do të posedoj amfiteatrin, kolonin e artistëve dhe një numër të madh të objekteve tjera përcjellëse për të gjitha moshat.