Kosovë

Në Pejë, rastet me COVID-19 po rriten e masat nuk po respektohen nga qytetarët

Rrugët e Pejës në dukje të parë japin përshtypjen se qytetarët po tregohen të përgjegjshëm dhe po respektojnë masat për parandalimin e përhapjes së pandemisë së koronavirusit.

Megjithatë, para hyrjes së Administratës Komunale, shfaqet një fotografi krejt tjetër, raporton KOHA.