Kosovë

Një 80-vjeçar i prekur me COVID-19 vdiq në Gjilan, kishte qëndruar në Elbasan për pushime

Një 80-vjeçar i prekur me COVID-19 vdiq në Gjilan, kishte qëndruar në Elbasan për pushime

Pothuajse të gjithë shtretërit në Spitalin Regjional të Gjilanit janë të zënë nga pacientët të cilët po marrin trajtimin e tyre shëndetësor ngase janë të infektuar me virusin COVID-19. Në këtë Spital janë duke u trajtuar 69 pacientë me COVID-19. Kurse nga stafi shëndetësor thonë se mund të pranohen vetëm edhe 13 pacientë dhe nuk ka vende tjera të lira.

Po ashtu thonë se vdekjet e pacientëve nga COVID-19 në këtë spital janë bërë të zakonshme.