Kosovë

Prizreni pa çerdhe publike, OJQ-të të shqetësuara rreth çmimit

Foto: KOHA
 

Prizreni prej vitesh nuk ka asnjë çerdhe publike. Autoritetet lokale kanë paralajmëruar se me fillimin e vitit të ri shkollor do të nisë punën çerdhja e parë publike, afër shkollës “Lekë Dukagjini”. Por përfaqësuesit nga opozita kritikojnë menaxhmentin e Komunës, duke theksuar se investimet në këtë projekt kanë nisur për çerdhe publike dhe jo për kopsht me bazë në komunitet.

Shefi i grupit të këshilltarëve të AAK-së, Ilir Baldedaj, ka theksuar se qeveria komunale i nis projektet pa vizion të qartë dhe si rezultat, ato devijojnë nga qëllimi fillestar, raporton KOHA.