Kosovë

Peja me raste rekorde me COVID-19 brenda 24 orëve

Peja me raste rekorde me COVID-19 brenda 24 orëve
 

Në 24 orët e fundit nga mostrat e marra në komunën e Pejës, janë diagnostikuar 28 raste të reja me Covid-19. Ky numër është rekord në këtë komunë për rastet e shënuara brenda 24 orëve, prej që është shpallur gjendja e emergjente në mesin e muajit mars nga pandemia e koronavirusit.

Prej këtyre 28 rasteve të reja, 24 janë në qytetin e Pejës dhe nga një janë në fshatrat Novosellë, Baran, Radac dhe Vitomiricë.