Kosovë

Nis fushatën e korrje – shirjeve në Gjilan, 61 autokombajna për korrjen e 3 mijë hektarëve me drithëra të bardha

Nis fushatën e korrje – shirjeve në Gjilan, 61 autokombajna për korrjen e 3 mijë hektarëve me drithëra të bardha

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka bërë sot hapjen zyrtare të fushatës së korrje-shirjeve të grurit.

“Gurbeti dhe punimi i tokës na ka mbajtur si shoqëri. Sot jemi në ditët më të mira dhe më të bardha, ku bereqeti dhe puna në tokën tonë është një gëzim me rendimentët që po shohim”, ka thënë kryetari Haziri.