Kosovë

Në Gjakovë bëhen homazhe para arkivolit të martirit Vegim Qerkezi

Në Gjakovë bëhen homazhe para arkivolit të martirit Vegim Qerkezi

Në Varrezat e Martirëve në Çabrat të Gjakovës kanë nisur homazhet tek arkivoli i martirit Vegim Kasim Qerkezi, i rrëmbyer nga forcat serbe në marsin e vitit 1999.

Familjarë të shumtë kanë ardhur dhe janë duke bërë homazhe, ndërsa sot pritet të bëhet edhe varrimi i eshtrave të Vegim Kasim Qerkezi.