Kosovë

Zvarritja e tenderit lë pa ujë 15 fshatra të Dragashit qe disa vjet

 

Një lojë ping-pongu mes Komunës së Dragashit dhe Organit Shqyrtues të Prokurimit ka lënë pa ujë 15 fshatra të Dragashit qe disa vjet, sipas organizatës INPO.

Albulena Nrecaj nga kjo organizatë, në Express Intervistën në KTV ka thënë se komuna e Dragashit kishte nisur tenderin për furnizim me ujë të pijes për komunën në vitin 2010. Sipas saj, nga viti 2016 komuna s’ka arritur ta finalizojë aktivitetin e prokurimit për të lidhur kontratë me ndonjë operator për të vazhduar punët në ndërtimin e sistemit për 15 fshatra.